MUSIC PLAYER AT BOTTOM

OUR MUSIC PLAYER IS AT THE BOTTOM IN PINK. TO VIEW THE SONG LIST - CLICK ON MENU ICON AT THE BOTTOM RIGHT ... THE MUSIC PLAYER IS NOT AVAILABLE ON MOBILE PHONE OR TABLET

KL CITY WALK WORLD CUP FANZONE

KL CITY WALK WORLD CUP FANZONE
WATCH MATCHES LIVE!

Wednesday, 12 April 2017

Konsert Dabang The Tour Salman Khan Ditangguh

Konsert Salman Khan Sepatutnya Jumaat Ini Ditangguh

..
Konsert menampilkan bintang Bollywood Salman Khan, "Da-Bang The Tour – Live in Malaysia" yang sepatutnya berlangsung di Pusat Konvensyen Pameran & Antarabangsa Mines pada 14 April  (Jumaat ini) ditangguhkan.
Menerusi satu kenyataan daripada pihak penganjur yang dikirimkan kepada Malaysian Digest, memaklumkan konsert tersebut dijadualkan semula pada Julai 2017 kerana masalah “tidak dapat dielakkan” dan di luar jangkaan.
Notis juga memetik, pihak pengurusan akan memaklumkan secepat mungkin tarikh sebenar selepas pengesahan dengan artis berkenaan.
Konsert itu membabitkan 100 orang penari dan pemuzik dari India dan Malaysia di samping koreografer India terkenal Prabhu Deva, pelakon Tamanaah, Bipasha Basu, Badshah, Manish Paul dan Daisy Shah.
Tiket pakej “Sultan” bernilai RM2,222 bagi konsert itu dikatakan paling laris terjual bukan sahaja dalam kalangan peminat di Malaysia malah dari Indonesia, Brunei dan Singapura.
Persembahan 3 jam oleh Salman Khan dan krewnya sepatutnya menghiburkan peminat dengan lebih 40 persembahan lagu dan tarian selain beberapa elemen kejutan.
Pemegang tiket boleh emel kepada rescheduledabang@gmail.com untuk maklumat lanjut.

No comments:

Post a Comment

PLEASE LEAVE A COMMENT

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TWITTER POSTS

Popular Posts - Last 7 days

Popular Posts - Last 30 days

Popular Posts - All Time

STORY SOURCE

The best stories & news from The Star Online, NST, Malaysian Digest, Asiaone, Beautifulnara, Rotikaya, Ohbulan, TheMalayMailOnline, Siakap Keli, Malaysian Insider, Free Malaysia Today and Yahoo are shared in this BLOG bestfbkl.blogspot.com

This Blog claims no credit for any images or stories on this site unless otherwise posted.

Post and Images on this blog are copyright to its respectful owners.

If there is a post or image appearing on this blog that belongs to you and do not wish for it to appear on this site, please email with a link to the said image, it will be promptly removed.

Google+ Followers