Translate

27 December 2024

Amaran ribut petir, hujan lebat, angin kencang di beberapa negeri



Amaran ribut petir, hujan lebat, angin kencang di beberapa negeri

Bernama

27/12/2024


Di Perak, kawasan terlibat adalah Kinta, Kampar, Hilir Perak dan Batang Padang, Pahang (Tanah Tinggi Cameron) dan Selangor (Sabak Bernam, Kuala Selangor, Klang, Gombak, Petaling dan Hulu Langat). - Gambar hiasan


KUALA LUMPUR: Jabatan Meteorologi Malaysia (MetMalaysia) hari ini mengeluarkan amaran ribut petir, hujan lebat dan angin kencang di beberapa negeri sehingga 5 petang ini.

Di Perak, kawasan terlibat adalah Kinta, Kampar, Hilir Perak dan Batang Padang, Pahang (Tanah Tinggi Cameron) dan Selangor (Sabak Bernam, Kuala Selangor, Klang, Gombak, Petaling dan Hulu Langat).

Amaran sama turut melibatkan Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Negeri Sembilan (Jelebu), Johor (Segamat dan Kluang), Sarawak (Limbang) dan Sabah melibatkan Pedalaman, Pantai Barat dan Sandakan (Tongod).


-- BERNAMA

Popular Posts - Last 7 days

Blog Archive

LIVE VISITOR TRAFFIC FEED