Translate

29 August 2014

Nabil Ahmad nafi bakal disingkirkan dari "Meletop"

Nabil Ahmad nafi bakal disingkirkan dari "Meletop"

26 Ogos – Pelawak dan pengacara Nabil Ahmad menyangkal khabar angin yang mengatakan dia bakal disingkir sebagai pengacara program hiburan "Meletop" dalam masa terdekat ini.
"Siapalah yang buat gosip macam ini, apa salahnya tanya saya dulu. Terkejut saya apabila membaca gosip tersebut.
"Saya terus bertanyakan pihak produksi "Meletop" adakah ia benar sedangkan saya baru saja menyambung kontrak dengan mereka.
"Pihak produksi pun terkejut dengan berita itu kerana apa yang dinyatakan dalam gosip itu adalah salah dan tidak benar," katanya kepada mStar.
Dalam pada itu, Nabil berkata, dia percaya pada rezeki kerana jika produksi masih lagi mahukan khidmatnya, itu adalah rezeki buatnya, dan jika mereka enggan menggunakan khidmatnya lagi pun dia tidak kisah kerana apa yang penting adalah biarlah segala urusan dibuat dengan betul.
Sementara itu, Nabil sempat berkongsi berita gembira bahawa dia bakal menimang cahaya mata kedua tidak lama lagi apabila isterinya Nazirah Ayub, 26, kini sedang hamil dua bulan.

Popular Posts - Last 7 days

Popular Posts - Last 30 days

Blog Archive

LIVE VISITOR TRAFFIC FEED

A visitor from Kuala lumpur viewed 'Anwar, keluarga ucap takziah atas pemergian senima' 3 mins ago
A visitor from Washington viewed 'Tun M Baca Amanat Dari Kapsul Ma' 33 mins ago
A visitor from Oregon viewed 'Tun M Baca Amanat Dari Kapsul Ma' 34 mins ago
A visitor from Labuan viewed 'Rundingan bersemuka tambahan kerusi Parlimen Sabah' 1 hr 20 mins ago
A visitor from Shah alam viewed 'Latest Urban Megaprojects & What' 1 hr 22 mins ago
A visitor from Kuala lumpur viewed 'Taraf kewarganegaraan tidak diberi sewenangnya - S' 1 hr 58 mins ago
A visitor from Johor bahru viewed 'SATU MALAYSIA CINA, MELAYU, INDIA SOUND PEKEBUN MU' 4 hrs 2 mins ago
A visitor from Voronezh viewed 'Amanah Negeri Sembilan kekal pendirian tandin' 4 hrs 26 mins ago
A visitor from Labuan viewed 'China Failkan Saman Terhadap AS | BEST FBKL' 4 hrs 39 mins ago
A visitor from Bandar seri begawan viewed 'KPM tegas tangani isu salah laku seksual dalam kal' 5 hrs 39 mins ago