MUSIC PLAYER AT BOTTOM

OUR MUSIC PLAYER IS AT THE BOTTOM IN PINK. TO VIEW THE SONG LIST - CLICK ON MENU ICON AT THE BOTTOM RIGHT ... THE MUSIC PLAYER IS NOT AVAILABLE ON MOBILE PHONE OR TABLET

KL CITY WALK WORLD CUP FANZONE

KL CITY WALK WORLD CUP FANZONE
WATCH MATCHES LIVE!

Sunday, 26 January 2014

Yuna Dikritik Peminat Kerana Tunjuk Pusat Perut

Yuna tunjuk pusat perut dan seksi dikritik peminat


Yuna tunjuk pusat perut dan seksi dikritik peminat - Dulunya, Yuna ialah artis kegemaran dan idola peminat bukan kerana kecantikannya tetapi penampilan beliau yang sentiasa bertudung dan menutup aurat.

Sehinggalah beliau bertapak di Eropah, fesyen penampilannya tetap sama dan tidak berubah. Meskipun begitu, sejak akhir-akhir ini ada sesuatu yang tidak kena dengan penampilan penyanyi lagu Terukir Bintang itu.

Sekeping gambar Yuna yang mengenakan baju hitam ketat paras pusat badan telah dimuatnaik di laman Facebook. Gambar itu menerima kritikan hebat daripada ramai peminatnya di laman sosial. Rata-rata mereka melahirkan perasaan kecewa dan terkilan. Mereka mahukan Yuna yang dulu.


Sememangnya perkongsian gambar berkenaan mengejutkan kerana sesiapa pun boleh melihat susuk tubuh Yuna malah lubang pusat pada perut beliau. Lebih menarik, gambar itu turut disertakan dengan caption yang jauh berbeza maksudnya berbanding gambar tersebut.


rumber: plbgaimacam

No comments:

Post a Comment

PLEASE LEAVE A COMMENT

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TWITTER POSTS

Popular Posts - Last 7 days

Popular Posts - Last 30 days

Popular Posts - All Time

STORY SOURCE

The best stories & news from The Star Online, NST, Malaysian Digest, Asiaone, Beautifulnara, Rotikaya, Ohbulan, TheMalayMailOnline, Siakap Keli, Malaysian Insider, Free Malaysia Today and Yahoo are shared in this BLOG bestfbkl.blogspot.com

This Blog claims no credit for any images or stories on this site unless otherwise posted.

Post and Images on this blog are copyright to its respectful owners.

If there is a post or image appearing on this blog that belongs to you and do not wish for it to appear on this site, please email with a link to the said image, it will be promptly removed.

Google+ Followers